jueves, 6 de marzo de 2008

1. Comenta el teu grau de compromís en relació als coneixements previs que has reflectit en aquest document. Fins a quin punt creus que els defensaries davant d’un tribunal? Creus que poden canviar els teus esquemes en un futur proper?

He procurat respondre al qüestionari partint del que he pogut experimentar en la pràctica docent i de les expectatives que he dipositat en l’assignatura. Ho podria defensar amb arguments sòlids doncs forma part del nostre dia a dia i segur que tots trobaríem exemples per defensar el que he escrit.
Les TIC han passat a formar part de la vida personal i educativa, l’entorn virtual és el mitjà utilitzat per a moltes gestions que s’havien de fer presencialment, tot això ha suposat un canvi considerable en la vida de les persones que s’han anat adaptat, amb més o menys fortuna, a un nou sistema de funcionament.
Aquesta avaluació inicial m’ha fet reflexionar sobre el canvi social (m’atreviria a dir revolució) que ha representat la incorporació de les noves tecnologies a la nostra vida diària. Fins i tot persones d’edat avançada i sense coneixements informàtics han incorporat sistemes de gestió virtual i els utilitzen freqüentment.
Els meus esquemes estan oberts a futurs canvis, no només per les possibilitats i recursos que m’ofereix l’assignatura, sinó per l’avenç constant de les noves tecnologies i de les noves aplicacions que ens ofereixen. Penso que en un món canviant com el nostre no és bo tancar els esquemes, perquè limitem les nostres possibilitats. Potser fóra bo posar-hi un filtre però no un pany.

No hay comentarios: