viernes, 13 de junio de 2008

EN UN PLAÇ CURT HEM RECORREGUT UN LLARG CAMÍ

Hem acabat l’assignatura de noves tecnologies, en un plaç curt hem recorregut un llarg camí i potser això va provocar un sentiment d’angoixa al començament que s´ha convertit en satisfacció per la feina feta i els aprenentatges assolits. De bon començament hem aprés a comprendre i valorar l’impacte que les tecnologies de la informació i la comunicació tenen en les nostres vides, en la societat actual i com repercutiran en el futur.
El que valoro més positivament és la quantitat de recursos apresos i les possibilitats d’aplicació que he trobat en tots ells: el procés d’argumentació ha esta, per a mi, un dels descobriments d'aquesta assignatura i he començat a utilitzar-la com a recurs a l'aula. El fet de treballar amb mapes conceptuals ha permès organitzar la informació de manera clara i creativa.
Dins d'un aprenentatge significatiu la millor avaluació és la que fa un mateix sobre els coneixements adquirits, el fet de permetre realitzar l’autoavaluació ens ha ajudat a prendre consciència dels nostres avenços i de les possibilitats pràctiques que se’ns obrien a mesura que anàvem avançant.
L’entorn on hem realitzat el nostre treball ha estat una veritable comunitat d’aprenentatge. Aquest entorn on hem compartit ens ha enriquit com a usuaris i com a persones, en tenim un exemple al nostre fòrum on hi ha companys que han ofert tot el que han fet i aportant informacions i recursos complementaris. Puc dir que he après tan de les seves aportacions com de les lectures realitzades, fins i tot em considero en simptonía amb les idees que exposaven alguns companys i n’he fet un seguiment de les seves intervencions.

No hay comentarios: